La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
QUÈ OFERIM
 
El dia a dia de la nostra escola, es basa en una programació de totes les activitats que volem dur a terme amb els vostres fills i filles durant el curs. Unes propostes que els permetin explorar, manipular, veure les característiques del material que se'ls ofereix, un material que serà el més variat, interessant i adequat possible al moment evolutiu de cada infant. Programació adaptada a les àrees que ens marca el Departament d'Ensenyament.

Aquestes experiències li permenten gaudir amb els cinc sentits, a través d'una actitud curiosa, amb iniciativa i amb capacitat per aprendre a partir de l'experimentació. El JocLliure és l'activitat principal dels infants de dos a tres anys. A través seu, experimenten amb l'entorn i amb els rols que observen al seu entorn proper. Ho fan amb el llenguatge i relacionat-se amb els altres menuts mentre interioritzen pautes i normes socials.

La rutina és molt beneficiosa a tots els nivells i proporciona estructura i tranquil·litat. I a la vegada les normes són indispensables per al bon funcionament. Normes que han de ser realistes i coherents, sempre tenir-ho clar i mantenir-se ferm.

És més important premiar la bona conducta que castigar la mala conducta.
 

Directiva de cookies

Este sitio utiliza cookies para el almacenamiento de información en su equipo.

¿Lo acepta?